Fladekompostering af forafgrøde

Artiklen i bladet Praktisk Økologi 2 / 2020 (pdf fil)
PØ_02_2020_Fladekomposteringafforafgrøde

2 Kommentarer on “Fladekompostering af forafgrøde

 1. Hej Bente,
  Jeg bruger “actiferm” fra Viskal.dk, i de blandingsforhold som oplyses. Og har jeg noget fra bokashikompostering, bruger jeg den, den er fuldt ud ligeså god vil jeg mene. Er du i tvivl, check lige pH’et, den skal ligge omkring de 3,8.
  God arbejdslyst
  Kh. Hervé

 2. Hej Hervé

  Jeg skal endelig i gang med fladekompostering af honningurt (sået sept 2019) i drivhuset, men er endnu ikke kommet i gang med fermentering. Du skriver at man kan bruge effektive mikroorganismer fra http://www.viskal.dk. Hvordan? drysser du pulveret ud over bedet? kan man også bruge væske fra Bokashikompostering, og hvad er blandingsforholdet i givet fald

  kh
  Bente (Permatopia)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.